Graag willen wij jullie een update geven over onze werkwijze voor de komende periode i.v.m. Corona/COVID-19.
De afgelopen tijd hebben we een aantal behandelingen gestopt en een aantal behandelingen zijn doorgegaan via beeldbellen. Deze manier van werken ging prima en bij veel cliënten is deze manier ook heel effectief.  Toch missen we het persoonlijke contact.

We volgen alle ontwikkelingen op de voet en we zijn achter de schermen druk bezig om voorbereidingen te treffen voor het moment dat we elkaar weer fysiek kunnen zien. Op deze pagina een update van onze werkwijze voor de komende periode.

Het advies voor de komende tijd is daar waar mogelijk de behandelingen op afstand te doen, dus via beeldbellen. Is het noodzakelijk om de behandeling Face to Face te doen, dan kunnen we fysiek afspreken. Denk dan aan het doen van een intake, bepaalde metingen/testen of een uitleg van een oefening die Face to Face makkelijker is. Gezamenlijk bespreken we wat de beste optie voor u/jullie is.

Indien we fysiek afspreken dan gelden de volgende richtlijnen:

  • Heeft u 1 of meerdere van de (milde) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts(vanaf 38 oC)? 
  • Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen gehad.
  • Heeft u huisgenoten/gezinsleden  met koorts en/of benauwdheidsklachten ?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?

Kunt u één of meerdere vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan kunnen we niet fysiek afspreken. Dan wordt de behandeling uitgesteld of toch via beeldbellen gedaan.

Gaan we fysiek afspreken dan hanteren we de 1,5-meterregel.
We wassen onze handen voorafgaand aan de behandeling en na de behandeling zorgen we voor een adequate schoonmaak. Probeer precies op tijd te komen, zodat u niet in de wachtkamer hoeft te wachten. Volg de adviezen die in de gebouwen(Koudum en Bakhuizen) aangegeven staan.

Wij hopen jullie op deze manier voldoende op de hoogte te hebben gesteld. Mochten er vragen zijn dan horen we dat graag. Samen gaan we er voor zorgen dat we de Corona de baas worden!